Kézi erő- és nyomatékmérők

Az AMETEK Lloyd Instruments & Chatillon készülékeit forgalmazzuk sikeresen több mint 25 éve. Megoldásaikkal az igények csaknem 100%-át le lehet fedni, így bátran ajánljuk Önöknek is.

A legújabb generációs (2022) DFE3  és DFS3 sorozatú húzó/nyomó erőmérők képviselik a CHATILLON kézi műszereit. Ezek modern és könnyen kezelhető eszközök, használhatóak egyszerű mérésekhez, de akár a legkomplexebb teszt-állványon végzendő vizsgálatokhoz. Kompatibilisek a kézi MT150 és MT500 állványokkal valamint a motoros TCM100 és TCM350 állványokkal. 
A rendelhető méréstartományok 2,5 N-tól 2500 N-ig terjednek, beépített erőmérő cellával, illetve külső erőmérő cellával vagy külső nyomatékmérővel (csak a DFS3).
Az alap mérési pontosság jobb mint 0,1% illetve 0,2% a tartományra vonatkoztatva.
A kijelzőn kiválaszthatók a mértékegységek (N, kgf, lbf, gf, ozf), a normál és csúcsértékek, pass/fail limitek, a százalékosan beállítható törés detektor, összehasonlítás / átlagolás, és a komplex statisztikai elemzés eredményei.
A csatlakozási felület USB-C.
A dokumentáció tartalmazza a gyári kalibrálási bizonyítványt, a gyártó 2 éves garanciát vállal a termékekért..

Kézi erőmérők  
DFE3 sorozat digitális erőmérő (0,25% pontosság)
DFS3 sorozat digitális erőmérő (0,1% pontossági osztály)
ForceTest 3.1 vezérlő szoftver (új változat) - 2022

A kézi erőmérők használata során felmerül a viszgálatok ismételhetősége. Ennek érdekében ajánljuk az állványok használatát. Vannak manuális állványok és motoros állványok, lásd.